Arhitektonski modeli

Arhitektura, umjetnost i dizajn proizvoda su usko povezani. Zajednička im je potreba za ponovljivim kreativnim procesom koji omogućuje dijeljenje vizualizacija dizajna s kolegama i kupcima i omogućuje da se promjene u dizajnu uključe u ranim fazama dok su još praktične i izvedive.

arhitektonski model
arhitektonska_maketa
- Brza izrada -

- arhitektonskih modela
- arhitektonskih maketa

PolyJet Stratasys -

Arhitektonski modeli

brza izrada makete

U arhitekturi su ulaganja u konačni proizvod prilično velika, pa su sve izmjene u dizajnu napravljene u ranoj fazi vrijedne truda. 3D ispis stvara opipljive, fizičke vizualizacije složenih dizajna koje je lako podijeliti i razumjeti.

Arhitektonski modeli

Smanjite vrijeme završetka projekta

- 3D pisači STRATASYS

3D ispis koristi se u arhitekturi, inženjeringu i graditeljstvu za brzu izradu detaljnih modela pouzdane ponovljivost. 3D ispis je integralni alat za arhitekte za vizualizaciju i komunikaciju dizajna sa svojim klijentima. 3D ispis izrađuje precizne modele prema CAD podacima čime su otklonjene moguće greške u procesu izrade modela.

3D pisač STRATASYS

Brza izrada makete

Uskladite i poboljšajte

U arhitekturi su ulaganja i konačni proizvodi naravno prilično veliki, pa su sve izmjene u dizajnu napravljene u ranoj fazi vrijedne truda. 3D ispis jedinstveno je opremljen za igranje kritične uloge u kreativnom procesu učinkovito stvarajući opipljive, fizičke vizualizacije složenih dizajna koje je lako podijeliti i razumjeti.

3D modeli

3D makete

- Ispis na 3D pisču

Izrada modela u mjerilu

Izradite modele zgrade, arhitektonske značajke ili pojedinosti interijera. Modeli u mjerilu osiguravaju točnost i mogu pomoći u identificiranju problema i uklanjanju pogrešaka u fazi projektiranja

3D pisač STRATASYS

Brza izrada

arhitektonskih modela i maketa

Bolja komunicija

3D ispisani arhitektonski model pomože učinkovitjoj komunicirati projektanta s klijentima od 2D crteža ili 3D prikaza, pomažući u prezentaciji ideja.

Urbano planiranje

Arhitekti mogu koristiti 3D ispis u fazi urbanističkog projektiranja za proučavanje učinaka nove strukture na okolinu i planiranje urbanog okruženja 3D ispisom okolnog područja.

3D pisač STRATASYS

Oživite svoje dizajne

Većina laika ne može čitati nacrt na isti način kao što to može arhitekt. To klijentima često otežava vizualizaciju dizajna. Izrada modela klijentima daje nešto opipljivo za ispitati i osigurava njihovu uključenost u projekt.

Lakše od starih modela

Za razliku od ručne izrade 3D ispis je po prirodi brz. Nakon izrade CAD ( Computer Aided Design ) datoteka, model se može ispisati. Izrada modela je jeftinija i brža nego prije i klijentima isporučujete bolji proizvod.

Materijali

Makete je moguće izraditi od raznih fotopolimernih materijala različitih karakteristika i svojstava. Ispisane modele moguće je bojati i naknadno dorađivati.

Triple jetting tehnologija omogućava istovremeni ispis do 3 gradiva materijala.

Redizajnirajte s lakoćom i užitkom

Izrada novog modela nakon promjena nekada je bio nezgodan i veliki zadatak. Budući da je dizajn spremljen u računalni program, samo je potrebno unijeti promjene u CAD datoteku umjesto da izradite novu skicu ispočetka.

3D print

brza izrada modela

OBJET260 Connex1 -

- Zašto 3D printati :

  • Smanjite vrijeme završetka projekta

  • Uskladite i poboljšajte

- brza izrada modela

  • Stvorite konkurentne i isplative proizvode

  • Povećajte učinkovitost

- Brzi ispis modela i maketa

3D ispis pomaže arhitektima u planiranju, stvaranju i osvajanju više poslova s realističnim modelima koji se ispisuju izravno iz podataka o dizajnu.

- 01
Brza izrada proizvoda
Saznajte više

- Stratasys

Zatražite ponudu za ispis Vašeg 3D računalnog modela na 3D pisaču Stratasys Objet260 Connex.

archi_17

- Zatražite ponudu

- aditivna tehnologija

Brza izrada
maketa i modela

arhitektonska_maketa
- 3D print -

ispis na STRATASYS 3D pisaču OBJET260 Connex1

+ 385 1 34 75 070

arhitektonski modeli

arhitektonski modeli

arhitektonske makete

arhitektonske makete