Medicinski proizvodi

3D ispis

3D printanje u medicini omogućava izradu protetskih nadomjestaka i kirurških vodilica velikom brzinom uz izuzetnu preciznost i točnost izrade, te na taj način osigurava pacijentima najbolje proizvode koji će im savršeno odgovarati.

- Brza izrada -

odljevi, prototip protetskog nadomjestaka, kirurške vodilice

dental

PolyJet Stratasys -

Medicinski proizvodi

3D ispis

Koristeći Stratasys Objet260 Connex1 3D printer isprintani model je glatke površine i vjeran prikaz izrađen od materijala posebno projektiranih za dentalnu i ortodontsku primjenu. Stratasys Objet 260 Connex1 može proizvesti retainere, modele zubala, kirurške vodilice, krune i mostove.

brza izrada

madicinskih pomagala

- 3D pisači STRATASYS

Digitalna ortodoncija obuhvaća postupke 3D skeniranja, izrade CAD/CAM modela i printanja modela 3D printerom. Zbog neusporedivo veće produktivnosti, brzine i kvalitete izrade, očekuje se da će 3D tehnologija ubrzo potpuno istisnuti tradicionalne metode izrade dentalnih i ortodontskih modela i naprava.

dental_2

3D pisač STRATASYS

MED 610

gradivi materijal

MED 610 je biokompatibilan materijal prema standardu DEN EN ISO 10993-1:2009. Materijal je transparentan, visoke dimenzionalne stabilnosti, idealan za aplikacije koje zahtijevaju dugotrajan kontakt s kožom (do 30 dana). Materijal ima pet medicinskih odobrenja uključujući citotoksičnost i genotoksičnost.

dental_12

3D ispis

dentalnih pomagala

- Ispis na 3D pisču

3D ispis omogućava jednostavniji, ugodniji, brži i precizniji postupak od uzimanja otisaka zubiju korištenjem alginatne otisne mase, te jamči kvalitetniju i bržu izradu te bolje pozicioniranje ortodontskog aparata.

Postupak se sastoji od skeniranja donje i gornje čeljusti, a na temelju podataka dobivenih skeniranjem izrađuje se digitalni prikaz odnosno CAD model čeljusti i zubiju, koji omogućava bolju preglednost i točniju sliku položaja zuba i korijena. Digitalni CAD model se zatim printa 3D printerom te se na temelju isprintanog fizičkog modela izrađuje adekvatna ortodontska naprava.

Modeli su pohranjeni u svom digitalnom obliku pa više nema potrebe za čuvanjem fizičkih komada koji zauzimaju mnogo prostora, a na ovaj način može se jednostavnije i preglednije pratiti i uočavati promjene i rezultate ortodontske terapije.

- Stratasys

Zatražite ponudu za ispis Vašeg 3D računalnog modela na 3D pisaču Stratasys Objet260 Connex.

- Zatražite ponudu

- aditivna tehnologija

Brza izrada :

retainera

modele zubala

kirurške vodilice

- 3D print -

ispis na STRATASYS 3D pisaču OBJET260 Connex1

+ 385 1 34 75 070

http://www.pvc-stolarija.co

dental

dentalna stomatologija

retainer

kirurške vodilice

medicinski proizvodi

3dispis@th-con.hr

http://www.pvc-stolarija.co

dental

dentalna stomatologija

retainer

kirurške vodilice

medicinski proizvodi

3dprint@th-con.hr

http://www.pvc-stolarija.co

dental

dentalna stomatologija

retainer

kirurške vodilice

medicinski proizvodi