MED610

Kruti prozirni materijal

biokompatibilan materijal

Prozirni, biokompatibilni materijali odobren ( Certifikat slijednosti ) za tjelesni kontakt i za upotrebu u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji

Odobren za ograničen kontakt s kožom ( < 30 dana ) i sluznicom ( do 24 sata ).

MED610

Biokompatibilan materijal

- Primjena

MED610 fotopolimerni materijal idealan je za primjenu :

  • Predmeti koji se koriste u farmaceutskoj industriji
  • Predmeti koji se koriste u prehrambenoj industriji
  • Predmeti koji se koriste u medicini
  • Predmeti koji se koriste u stomatogiji

MED610

Biokompatibilan materijal

Kruti prozirni materijal

S biokompatibilnim materijalom možemo brzo ispisati proizvode za farmaceutsku i prehrambenu industriju, te medicinske i stomatološke proizvode ( kirurške i ortopedske vodilice, slušna pomagala, … ).
MED610 omogućava izvrsnu vizualizaciju i veliku stabilnost dimenzija.

3D print
materijal med610

Procijenjen i smatran prihvatljivim za druge biološke rizike, citotoksičnost, iritaciju, preosjetljivost odgođenog tipa, genotoksičnost, kemijska karakterizacija, USP plastika klase VI.

Biokompatibilan PolyJet fotopolimer ( MED610 ) je kruti je materijal za brzo prototipiranje. Odlikuje se visokom dimenzijskom stabilnošću i bezbojnom prozirnošću. Materijal je idealan za primjene koje zahtijevaju dulji kontakt s kožom ( više od 30 dana ) i kratkotrajni kontakt sluznice i membrane ( do 24 sata ). Biokompatibilni materijal ima pet medicinskih odobrenja, uključujući citotoksičnost, genotoksičnost, preosjetljivost odgođenog tipa, iritaciju i USP plastiku klase VI. ( Biološko ispitivanje: Dijelovi tiskani prema Objet MED610 uvjetima korištenja i održavanja ocijenjeni su na biokompatibilnost u skladu sa standardom DIN EN ISO 10993-1: 2009, Biološka evaluacija medicinskih proizvoda-1. dio: Vrednovanje i ispitivanje u procesu upravljanja rizikom. Ovo bavi se citotoksičnošću, genotoksičnošću, odgođenom preosjetljivošću i USP plastikom klase VI, koja uključuje test iritacije, akutne sistemske toksičnosti i implantacije.)

Ispišite svoje ideje
- 3D ispis -

polyjet triple jetting 3D ispis

Kontaktirajte nas !