Rapid prototyping

Brza izrada prototipa

Izrada prototipa alata i prototipa gotovog proizvoda na 3D pisaču brz je, jednostavan i isplativ način za pretvaranje sjajnih ideja u uspješne proizvode.
Rano otkrivene nedostatke u dizajnu lako je otkloniti, što smanjuje skupe, dugotrajne korekcije kalupa i ubrzava razvoj proizvoda.

rapid prototyping
rp_th_2
- Brza izrada -

- prototipa proizvoda
- prototipa alata

PolyJet Stratasys -

Rapid prototyping

Prednosti brze izrade prototipa

Brzo prototipiranje donosi značajne prednosti ubrzavanja vremena izlaska gotovog proizvoda na tržište, nudi bolju priliku za testiranje i poboljšavanje svake iteracije, troškovno je konkurentan proces i poboljšava učinkovitost tijekom ciklusa dizajna.

RP

Smanjite vrijeme za izlazak na tržište

- 3D pisači STRATASYS

Vrijeme koje je potrebno da bi od ideje došlo do isporučivog proizvoda trebalo bi biti što kraće. Brza izrada modela ili prototipa na 3D pisaču, koji može precizno stvoriti Vašu sljedeću iteraciju iz pomalo dotjerane dizajnerske datoteke, mnogo brže nego sa bilo kojim tradicionalnim postupakom izrade prototipa zasnovan na klasičnim alatima. Ubrzanje ciklusa dizajna samo po sebi poboljšava vrijeme izlaska na tržište za novi proizvod.

brza izrada proizvoda

3D pisač STRATASYS

Brza prototipiranje

Testirajte i poboljšajte

U idealnom slučaju svaki 3D tiskani prototip bit će korak bolji od prethodne verzije istog. Upoznavanje funkcionalnog prototipa u prirodnoj veličini može vam omogućiti potpunije razumijevanje prednosti i nedostataka dizajna, omogućujući brzo odobravanje ili neodobravanje jer se može proći kroz korake u testiranju. Vaš inženjerski tim može testirati izvedbu i steći dojam izgleda i dojam svakog prototipa, razumjeti, procijeniti i poboljšati bilo kakve probleme s proizvodljivošću ili rizike upotrebljivosti dok je predmet još u fazi predprodukcije.

3D ispis

Stvorite konkurentne i ekonomične modele

- Ispis na 3D pisču

Paralelno s ubrzavanjem vremena do izlaska na tržište smanjenje je troškova povezanih s dugim ciklusima dizajna. Brži izlazak proizvoda na tržište suštinski će smanjiti pozamašnu cijenu duljih tradicionalnih tijekova rada koji zahtijevaju više alata. Konkurentsko pozicioniranje zahtijeva da razvoj i uvođenje budu brzi, posebno na potrošačkom tržištu. 3D ispis omogućava istovremeno izradu nekoliko različitih prototipova, što omogućuje brže donošenje odluka kad se odabere između nekoliko izgleda ili osjećaja.

3D pisač STRATASYS

Brza izrada

prototipa alata i prototipa proizvoda

Izrada prototipa alata ili prototipa proizvoda na 3D pisaču omogućit će Vam fleksibilnost pri stvaranju proizvoda, testiranje i analiziranje testnog modela na načine za koje nikada niste mislili da su mogući, tako da na tržište možete sa gotovim proizvodom ići brže nego ikad prije.

3D pisač STRATASYS

Rapid prototyping

Brzi ispis prototipa alata ili gotovog proizvoda na 3D printeru

3D print

rapid prototyping

OBJET260 Connex1 -

rt 1 2

- Zašto brzo prototipirati :

  • Smanjite vrijeme izlaska na tržište

  • Testirajte i poboljšajte

- brza izrada prototipa

  • Stvorite konkurentne i isplative proizvode

  • Povećajte učinkovitost

rp 2

- Rapid prototyping

Brza izrada prototipa mijenja način na koji razvijate proizvod. Taj je proces, podložan raznim uskim grlima u raznim fazama. Uklanjanje jednog velikog uskog grla koje se dogodi na putu do konačnog dizajna proizvoda može učiniti Vaš cijeli proces boljim – i bržim. Brza izrada prototipa može Vam uvelike olakšati cijeli Vaš inženjerski i projektni proces.
Brzo izrada prototipa, dokazano je, povećava kreativnost među inženjerskim timovima, poboljšala brzinu izlaska na tržište i daje dizajnerima slobodu i fleksibilnost.

rp 4
- 01
Brza izrada proizvoda
Saznajte više
- 02
Brza izrada alata
Saznajte više
- 03
Brza izrada medicinskih prouzvoda
Saznajte više

- Stratasys

Zatražite ponudu za ispis Vašeg 3D računalnog modela na 3D pisaču Stratasys Objet260 Connex.

rp_th_10

- Zatražite ponudu

- aditivna tehnologija

Brza izrada
prototipa
- 3D print -

ispis na STRATASYS 3D pisaču OBJET260 Connex1

Trodimenzionalni ispis prototipa omogućava inženjerima razvoja i dizajnerima mogućnost jasnog uvida u tok postupka dizajniranja, mogućnost isticanja raznih parametara, mogućnost lakog i ranog uočavanja mogućih grešaka i njihovog brzog i efikasnog ispravljanja.
Koristeći se ovim mogućnostima 3D printera znatno se skraćuje vrijeme izrade i povećava razina kvaliteta modela i prototipa.

+ 385 1 34 75 070

brza izrada prototipa

brza izrada prototipa

brza izrada proizvoda

brza izrada proizvoda